Hoitolinja-Favicon

Environ hoitomenu

Ympäristötekijät, UV-säteily ja ilmansaasteet aiheuttavat ihollemme kroonisen A-vitamiinivajeen, minkä vuoksi iho vanhenee ennenaikaisesti ja siinä saattaa ilmetä muita ongelmia. Environ®on lääkäreiden ja ihonhoidon ammattilaisten käyttämä tieteellisesti perusteltu A-vitamiinihoitosarja, joka palauttaa ihon vitamiinitasot ennalleen portaittain voimistuvilla aktiiviainepitoisuuksilla.

Tuloksellisen ihonhoidon lähtökohtanaon kotihoito Environ® -tuotteilla yhdistettynä ammattilaisen tekemiin hoitolahoitoihin, joilla on saavutettavissa kaunis ja terve iho koko elämäksi.

Ionzyme DF Electro-sonic -teknologia

Koska ihon luontainen rakenne estää vaikuttavien aktiiviaineiden viennin ihon syvempiin kerroksiin, Environ®on ensimmäisenä maailmassa yhdistänyt kaksiteknologiaa –matalataajuisen sonoforeesin (ääniaallot) ja pulsoivan iontoforeesin (sähkövirran)–jotka saavat ihossa aikaan pieniä mikrokanavia auttaen välttämättömien ihoravinteiden pääsyn syvemmälle ihokerroksiin monisatakertaisesti.Hoidoissa käytettävät A-ja C-vitamiini-sekä peptidiseerumit tehostavat ihon kollageeni-ja elastiinituotantoa, mikä vahvistaa ihoa sisältä ulos päin, jolloin rypyt ja esim. aknearvet madaltuvat ja ihosta tulee terveemmän ja nuorekkaamman näköinen.

Environ Cool Peel -teknologia

Ainutlaatuinen Environ®Cool Peel –teknologia sisältää turvallisia, mutta tehokkaita happokuorintoja, jotka toisin kuin perinteiset ihosoluja tuhoavat happokuorinnat, tukevat terveen ihon luonnollista uudistumisprosessia tehden ihon kirkkaammaksi ja kuulaammaksi.Asiakkaan tulisi käyttää A-vitamiinivoidetta kotona vähintään kolme viikkoa ennen ensimmäistä happokuorintaa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Hoidot

KIINTEYTTÄ A-VITAMIINILLA 75 min

Rypyt matalaksi ja iho kiinteäksi. Todellinen anti-ageing –hoito, jossa ihoon imeytetään peptidejä A- ja C- vitamiinia, tutkitusti tehokkaita ainesosia ryppyjen, UV-vaurioiden ja epäelastisen ihon korjaamiseen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, imeytyksen sonoforeesilla, merilevänaamion ja imeytyksen iontoforeesilla sekä loppuvoiteen. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitoina yhdistettynä A-vitamiinikotihoitoon.

COOL PEEL – IHO-ONGELMAT KURIIN 75 min

Superhoito tukkeutuneelle iholle, akneen ja ruusufinniin puhdistamaan epäpuhtaudet ja rauhoittamaan tilanne. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan maitohappovoiteella, merilevänaamion ja A-vitamiinigeelin imeytyksen iontoforeesilla sekä loppuvoiteen. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoitoina yhdistettynä A-vitamiinikotihoitoon.

Hinnasto

Cool Peel
105 €

75 min

Kiinteyttä A-vitamiinilla
135 €

90 min

DF-vitamiinihoito/Cool Peel
55 €

30 min