Hoitolinja-Favicon

Yhteystiedot

Hoitolinja

Henkilökunta

Jenni

”Tiesin alun alkaen, että haluan kosmetologiksi. Kosmetologikouluun päädyin heti peruskoulujen jälkeen, josta jatkoin parturi-kampaamo puolelle. Olen kahden pojan äiti ja yrittäjä, joten tekemistä riittää.

On ihanaa olla haaveammatissaan ja, kun kauneudenhoitoala painottuu yrittäjyyteen, niin ei ollut vaikea päätös lähteä yrittäjäksi. Aikanaan Hoitolinjaan haettiin toista uutta omistajaa ja Lilin tunsinkin entuudestaan, niin oli helppo päätös lähteä matkaan mukaan.

Jennin sinulle: Ihon- ja kauneudenhoito on kokonaisvaltaista hoitamista. Hehkua ja elinvoimaa iholle saa säännöllisesti kuorimalla ihoa, sen myötä myös ihotuotteet vaikuttavat paremmin. Biodroga MD:n CC Cream on ihana tuote, joka sisältää hoitotuotteen, aurinkosuojan ja sävyn, joka taittaa ihon punaisuutta.”

Lili

”Toimin Hoitolinjassa yrittäjänä vuodesta 1997 asti. Olen nyt eläkkeellä, mutta käyn tekemässä hoitoja kolmena päivänä viikossa. Minulle oli heti selvillä, että haluan kosmetologikouluun, kun kuulin, että sellainen Poriin tulee vuonna 1972. Hain sinne ja tulin valituksi. Kouluun otettiin yhteensä 14 opiskelijaa.

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 1974 ja olen ollut ammatissani siitä asti. Nautin työstäni ja minulla on aivan ihania asiakkaita. Osasta on tullut ystäviäkin. Lempituotteeni on Biodrogan kaula- ja decoltee voide. Se pitää kaulan ja decoltee ihon kimmoisana ja ehkäisee ryppyjä.

Lilin kauneusvinkki: Muistakaa hoitaa myös kaulan ihoa. Usein sanotaan, että naisen iän näkee kaulalta.”

Ota yhteyttä