Hoitolinja-Favicon

Palvelut

Environ hoitomenu

Environ on lääkäreiden ja ihonhoidon ammattilaisten käyttämä tieteellisesti perusteltu A-vitamiinihoitosarja, joka palauttaa ihon vitamiinitasot ennalleen portaittain voimistuvilla aktiiviainepitoisuuksilla.

Lue lisää

Kasvohoidot

Laajasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle ihotyypille. Valitsemme asiakkaan kasvojen iholle sopivan hoitokokonaisuuden. Kasvohoidolla voidaan esimerkiksi kosteuttaa, kiinteyttää tai tasapainottaa ihon toimintaa.

Lue lisää

Vartalohoidot

Vartalon hoito on merkittävä osa kokonaisvaltaista kauneutta. Kuivaa ihoa, selluliittia ja veltostunutta ihoa on mahdollista ehkäistä tehokkailla vartalohoidoilla. Säännöllisellä vartalohoidolla saadaan ihon aineenvaihdunta toimimaan.

Lue lisää

Kulmat ja ripset

Kulmien ja ripsien värjäys tuovat kasvoille luonnollista näyttävyyttä. Ne myös antavat huolitellun ilmeen sekä helpottavat ja nopeuttavat aamurutiineja.

Lue lisää

Meikit

Meikkauksessa otamme huomioon asiakkaan toiveet sekä hänelle sopivat värit ja tyylin. Meikin opastuksessa sinua ohjataan oikeanlaisiin meikkivalintoihin ihotyyppisi ja sopivat värit huomioiden.

Lue lisää

Karvanpoisto

Hoitolinja tekee ihokarvojen poistoa depilaation ja sokeroinnin avulla. Kuumavahalla tehtävä depilaatio on ajelua pitkäkestoisempi karvanpoisto. Kuumavahauksessa ihokarvat vedetään irti vastakarvaan, kun taas sokeroinnissa sama tehdään myötäkarvaan.

Lue lisää

Micropigmentoinnit

Kun kulmat tai silmänrajaukset on vahvistettu pigmentoinnilla, meikkaus helpottuu ja nopeutuu. Pysyvä väri on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät näe meikata tai jotka hikoilevat paljon esimerkiksi liikuntaharrastusten vuoksi.

Lue lisää

Käsihoidot

Hoidetut kädet ovat osa huoliteltua olemusta. Kädet ovat jatkuvasti näkyvillä ja joutuvat päivittäin rasituksen kohteeksi. Silloin olisi hyvä, että käsien iho olisi ehjä ja joustava.

Lue lisää

Jalkahoidot

Vietämme paljon aikaa jalkojen päällä päivittäin, ja siksi on tärkeää pitää hyvää huolta myös jaloista. Jalkojen hyvinvointi jää helposti vähälle huomiolle, kun taas kasvot ja keho saavat runsaasti huomiota. Jalkahoito on erinomainen tapa parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäistä useita jalkaongelmia.

Lue lisää