Hoitolinja-Favicon

Karvanpoisto

Ihokarvojen poisto

Eroon häiritsevistä ihokarvoista

Teemme ihokarvojen poistoa depilaation ja sokeroinnin avulla.

Depilaatio eli kuumavaha

Kuumavahalla tehtävä depilaatio on ajelua pitkäkestoisempi karvanpoisto. Siinä karva irtoaa karvatupesta, jolloin uuden karvan kasvu ihon pintaan kestää noin 2–4 viikkoa henkilökohtaisesta karvankasvusta riippuen.

Säännöllisesti tehtynä depilaatio hidastaa karvankasvua, ja lopulta se loppuu lähes kokonaan. Depilaatio aiheuttaa myös vähemmän karvatupentulehduksia kuin karvojen ajelu. Ihokarvoja voidaan poistaa sääristä, reisistä, kainaloista, bikinirajasta, käsistä sekä kasvoilta.

Sokerointi

Kuumavahauksessa ihokarvat vedetään irti vastakarvaan, kun taas sokeroinnissa sama tehdään myötäkarvaan. Tämä estää karvan katkeamisen poiston aikana, minkä ansiosta kasvuväli on vieläkin pidempi, noin 3–6 viikkoa.

Sokeroinnilla on myös ihoa kuoriva vaikutus. Jos iho on kuiva, sokeroinnin yhteydessä kuiva ihosolukko irtoaa. Sokerointi voidaan tehdä samoille ihoalueille kuin depilaatio. Lisäksi sillä voidaan poistaa kaikki genitaalialueen ihokarvat. Sokerointi on myös hygieenistä, koska bakteerit eivät elä sokerissa.

Sokeroinnilla saa poistettua myös aika lyhyttä karvaa, mutta ainakin ensimmäisellä kerralla karvan pituus olisi hyvä olla n. 3-4 mm.

Käytämme sokeroinnissa säkyläläisen Finpuron puhdasta ja luonnonmukaista Suomessa valmistettua sokeria.

Hinnasto

Huulikarvat
10-15 €
Huulikarvat ja leuka
15 €
Bikiniraja tai kainalot
29 €
Sääret
35 €
Sääret ja reidet
69 €
Käsivarret
25 €
Kasvojen sokerointi
20-30 €
Brassi naisille
55 €