Hoitolinja-Favicon

Kasvohoidot

Laadukasta kasvojen ihonhoitoa

Hoitolinja tarjoaa tehokkaita ja ihoa helliviä kasvohoitoja. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle ihotyypille.

Valitsemme asiakkaan kasvojen iholle sopivan hoitokokonaisuuden. Kasvohoidolla voidaan esimerkiksi kosteuttaa, kiinteyttää tai tasapainottaa ihon toimintaa. Kasvohoito parantaa ihon aineenvaihduntaa, jolloin vaikuttavat hoitoaineet pääsevät imeytymään syvemmälle. Hoidon kesto on noin 60 min.


Ihonpuhdistus

Epäpuhtauksien poisto ihosta

Hoitolinja tekee kasvojen ihonpuhdistuksia vuosien kokemuksella. Hoidon avulla ihosta saadaan jälleen pehmeä, kirkas ja puhdas.

Ihonpuhdistus syväpuhdistaa ihohuokoset sekä poistaa kuolleen ihosolukon. Epäpuhtaan ihon hoidossa saadaan nopeasti näkyviä tuloksia, kun yhdistetään tehokas hoitolahoito ja säännöllinen kotihoito.

Ihonpuhdistus voidaan tehdä joko kemiallisesti, höyryllä tai ultraäänellä. Valitsemme näistä asiakkaan iholle sopivimman vaihtoehdon. Hoidon kesto on noin 90 min.

Hjeronymus-ihonpuhdistus

Kemiallisessa Hjeronymus-ihonpuhdistuksessa iho syväpuhdistetaan kemiallisilla aineilla. Kemialliset yhdisteet pehmittävät talitukkeumia ja nostattavat talin ihon pintaan. Yhdisteet pienentävät ihohuokosten kokoa ja normalisoivat talin eritystä. Samalla ihon aineenvaihdunta paranee ja ihon paraneminen alkaa.


Take Ten -kasvojen kohotus

Tehokasta kasvojenkohotusjumppaa

Take Ten -kasvojenkohotusjumppa on kivuton ja veitsetön kasvojenkohotus. Jos haluat parantaa kasvolihasten kuntoa, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, varaa aika kasvojen kohotukseen ajanvarauksestamme!

Take Ten -hoitolaite on alun perin kehitetty kasvohalvauspotilaille, mutta se sopii myös kauneudenhoitoon. Hoito on tutkittu, tehokas ja turvallinen menetelmä kasvolihasten kuntouttamiseen. Sen avulla voidaan kasvattaa kasvolihasten lihasmassaa ja muuttaa kasvolihasten muotoa.

Take Ten hoitaa

 • Ryppyjä ja juonteita
 • Roikkuvia poskia
 • Kaksoisleukaa
 • Silmäpusseja
 • Turvonneita silmänalusia

Hoidon aikana laite lähettää sähköisiä ärsykkeitä kasvolihaksiin, mikä saa aikaan niiden jännittymisen. Lihasten jännittyminen ja lepojakso vuorottelevat nopeaan tahtiin noin 10 minuutin ajan. Tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta pidempiaikaisten tulosten saavuttamiseksi tarvitaan useampia hoitokertoja.


ZONER Antiage trilogy

Paljastaa aidon kauneuden

Vallankumouksellinen laite, jolla saadaan upeita tuloksia aikaan. Kolmivaiheisen hoidon avulla torjutaan kasvojen, kaulan, dekolteen ja vartalon ihon ikääntymistä tehokkaasti ja nopeasti. Suosittelemme otettavan 4-10 kerran sarjahoitona, jolloin saadaan parhaat tulokset aikaan. Tule tutustumaan ja kokeilemaan Zoner Antiage Trilogy -hoitoa. Varaa aikasi täältä!

INFRAPUNA BIOSTIMULAATIO

 • Infrapuna parantaa kudoksen hapenottokykyä
 • Parantaa kudoksen rakennetta
 • Madaltaa juonteiden syvyyttä
 • Parantaa ihon väriä
 • Ehkäisee couperosan syntyä

RADIOFREKVENSSI

 • Biologinen vaikutus kohdistuu kollageenisäikeiden uusiutumiseen
 • Hoidettavan kudoksen mikroverenkierto ja soluaineenvaihdunta paranevat
 • Käsittelyn vaikutus näkyy kohonneina kasvonpiirteinä sekä juonteiden madaltumisena
 • Stimuloi ihon uusiutumisprosesseja
 • Kiinteyttää hoidettua ihokudosta

MESOPORAATIO

 • Parantaa väliaikaisesti solukalvon läpäisevyyttä
 • Tehoampulli imeytyy välittömästi soluihin ja aktivoi niiden toimintaa
 • 100 -kertaisesti parempi imeytyminen kuin perinteisillä menetelmillä
 • Kosmetologi voi määritellä yksilöllisesti hoidon tehon asiakkaan herkkyyden mukaan
 • Ei invaasinen eli ei riko ihon pintaa

Timanttihionta

Kuorinnan ja säädettävän imun yhteisvaikutukseen perustuva hoito kuorii kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia sisältäpäin sekä stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenituotantoa. Hoidot kiinteyttävät ja heleyttävät ihoa, ja tekevät siitä vähitellen tasaisemman sävyisen.

MD happohoito

BIODROGA MD tarjoaa innovatiivisen, tieteellisesti tutkitun ihonhoitosarjan, joka perustuu viimeisimmistä ihonhoitoa koskevista tutkimuksista saatuun lääketieteelliseen todistusaineistoon ja tähtää suoraan erilaisten iho-ongelmien syiden selvittämiseen.

BIODROGA MD -tuotteet ja -hoidot on kehitetty ihonhoitoon syvemmin perehtyneiden kosmetologien tarpeisiin, medical-spa tyyppisiin hoitoloihin, ihonhoitoklinikoille ja ennen- ja jälkeen hoitotuotteiksi esteettisen kirurgian yhteydessä.

BIODROGA MD –tuotteet ovat tuoksuttomia tai niissä on vain luonnollisia tuoksuja. Ne eivät sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

BIODROGA MD happohoito irrottaa kuolleita ihosoluja, hoitaa ja tasapainottaa epäpuhtauksia, jolloin uudet nuoret ihosolut pääsevät helpommin kohti ihon pintaa. Hoidon jälkeen iho tuntuu tasaiselta ja pehmeältä ja näyttää hehkuvan nuorekkaalta.

Yksi välittömästi silmin havaittava vaikutus on ihohuokosten pieneneminen. Pitkäaikaisempi etu, erityisesti kuivalla iholla, on ihon parantunut kyky sitoa kosteutta. Lisäksi ihon keratinosoituminen estyy. Kuivuudesta johtuvat rypyt ja juonteet madaltuvat ja näyttävät katoavan. Hoidon jälkeen ihon kyky käyttää hyväksi hoitotuotteiden sisältämät aktiiviset aineosat on merkittävästi parempi.


Ultraääni­kohotushoito

Tehokas kasvojen kiinteytys

Ultraäänikohotushoito on ultraäänilaitteella tehtävä tehokas kasvojen kiinteytyshoito. Kun kaipaat kasvojen kohotusta ja kirkastusta.

Ultraääni on kivuton ja tehokas tapa saada veltostunutta ja huonokuntoista ihoa näyttämään paremmalta. Ultraäänilaitteen hoitopää aiheuttaa ihossa värähtelyä, joka parantaa ihon mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Se aktivoi ihonalaista kudosta ja lisää sen myötä kollageenituotantoa.

Ultraäänikohotushoito kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään hyvin hoidetulta. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Hoidon vaikutukset

 • Vähentää ryppyjä
 • Uudistaa ja kirkastaa
 • Kohottaa ja ravitsee
 • Kiinteyttää ja kosteuttaa
 • Vähentää turvotusta
 • Pienentää kaksoisleukaa

Suosittelemme mikroneulaukseen, happohoitoon ja kasvojen kohotustushoitoihin sarjahoitoja paremman hoitotuloksen saavuttamiseksi. Sarjahoidon hoitoväli on yleensä 1-3 viikkoa. 

Saat 3. ja 4. sarjahoidosta -10 % alennuksen ja 5. ja 6. sarjahoidosta -20 %!

Hinnasto

Ihonpuhdistus
78 €

1 h 30 min

Nuorison ihonpuhdistus
65 €

1 h

Ultraääni-ihonpuhdistus
75 €

1 h 15 min

Hjeronymus-ihonpuhdistus
80 €

1 h 15 min

Kasvohoito
75 €

1 h

Biodroga-kollageenihoito
90 €
MD happohoito
75 €

45-60 min

Ultraäänikohotushoito
55 €

45 min

ZONER Antiage Trilogy
135 €

1 h 15 min

Take Ten -kasvojen kohotusjumppa
55 €

30 min

Take Ten- ja ultraäänikohotushoito
65 €
Timanttihionta 75 €
75 €

1 h

Osatimanttihionta
49 €
Mikroneulaushoito
155 €

1 h 15 min

MD hapotus hoidon yhteydessä
25 €
Lisätiedot

Suosittelemme mikroneulaukseen, happohoitoon ja kasvojen kohotustushoitoihin sarjahoitoja paremman hoitotuloksen saavuttamiseksi. Sarjahoidon hoitoväli on yleensä 1-3 viikkoa.

Saat 3. ja 4. sarjahoidosta -10 % alennuksen ja 5. ja 6. sarjahoidosta -20 %!