Hoitolinja-Favicon

Kulmat ja ripset

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi tuo luonnollista tuuheutta kulmakarvoihin sekäkesyttää hankalatkin karvat ojennukseen. Kulmien laminoinnissa karvaa käsitellään, niin että siitä tulee elastisempi ja karvoja on helppo ja nopea muotoilla haluamaansa muotoon. Laminointi kestää kulmissa yksilöllisesti 5-8 viikkoa. Laminoinnin yhteydessä värjätyt kulmat tuovat kulmiin tummemman sävyn, eikä kulmille tarvitse tehdä muuta kuin harjata haluttuun muotoon.


Kulmien ja ripsien värjäykset

Näytä pirteältä myös ilman meikkiä

Kulmien ja ripsien värjäys tuovat kasvoille luonnollista näyttävyyttä. Ne myös antavat huolitellun ilmeen sekä helpottavat ja nopeuttavat aamurutiineja. Teemme kestovärjäyksiä vuosien kokemuksella hoitolassamme Porin Itäpuistossa.

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saadaan aikaan pysyvä, noin 4 viikkoa kestävä väri. Kestovärillä voidaan korostaa omien kulmakarvojen tai ripsien väriä, jolloin esimerkiksi vaaleat ripset saavat pituutta. Väri on vedenkestävä, joten se on ihanteellinen esimerkiksi lomamatkan tai kesän ajaksi. Käsittelyn kesto on noin 30 min.

Ripsien kestotaivutus

Ripsipermanentti on oiva apu suorista ripsistä kärsivälle. Ripsipermanentin avulla saat ripsiisi noin 6 viikon ajaksi kestotaivutuksen, jolloin silmäripsiä ei tarvitse erikseen taivuttaa. Ripsipermanentin yhteydessä otettu ripsien kestovärjäys tuo ripsiisi tummemman sävyn eikä ripsiin tarvitse laittaa erikseen ripsiväriä.


Ripsienpidennykset

Nopeasti pitkät ja kauniit ripset

Ripsienpidennyksillä saadaan näyttävät, tuuheat ja aidonnäköiset ripset. Näkyvämpi ja dramaattisempi look saadaan valitsemalla pidemmät ripset. Tarjolla on useita eri pituuksia, paksuuksia, muotoja ja materiaaleja, joista valitsemme sopivimman vaihtoehdon. Tule tutustumaan hoitolaamme Porin Itäpuistoon.

Ripsienpidennykset antavat raikkaan ilmeen ympäri vuorokauden ilman ripsiväriä tai muuta meikkiä, joten ne nopeuttavat ja helpottavat laittautumista.

Ripsikuidut liimataan yksittäisiin ripsiin, jolloin ne käyttäytyvät samoin ja näyttävät samoilta kuin luonnolliset ripset. Ripset pysyvät paikallaan niin kauan kunnes oma ripsi, johon kuituripsi on liimattu, tippuu pois. Huoltoväli on omasta ripsenkasvusta riippuen 2–5 viikkoa.

Hinnasto

Kulmien muotoilu / vahaus
20 €
Kulmien laminointi
55 €

45 min, sisältää kestovärjäyksen kulmiin

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu
25 €
Ripsien kestovärjäys
23 €
Ripsien ja kulmien värjäys ja kulmien siistiminen
39 €
Ripsien kestotaivutus
65 €

Sisältää kestovärjäyksen

Ripsien kuitupidennykset
125 €

1 h 30 min - 2 h

Ripsihuolto
70 €

1 h